چند وقتی بود که مطلبی از سئو در وب سایت قرار نداده بودم که قصد دارم لیستی ساده و به زبان ساده از جدیدترین مطالب و ترفند ها در مورد سئو سایت در اختیار شما عزیزان قرار دهم . بخشی از این مطالب به صورت تجربی و بخشی دیگر به صورت قانونی مورد تایید میباشد .
بخشی از این مطالب به صورت تجربی و بخشی دیگر به صورت قانونی مورد تایید میباشد .
- برای آنالیز کامل وب سایت خود از گوگل آنالیز استفاده کنید .
- وب سایت خود را در وبمستر تولز گوگل ثبت کنید .
- وب سایت خود را در بینگ وبمستر تولز که برای موتور بینگ میباشد ثبت نمایید .
- اگر از وردپرس استفاده میکنید , پلاگین های Google Analytics for WordPress و All In One Seo Pack را نصب و از آنها استفاده کنید .
- همیشه پیغام های گوگل وبمستر را در رابطه با پیج های ارور ۴۰۴ ، ۵۰۰ ، محتوای تکراری ، صفحات بدون عنوان و خطاهای فنی دیگر را بررسی و رفع کنید . سعی کنید همیشه گوگل وبمسترتان بدون ارور و پیغام خطا باشد .
- شما از سرویس وب سایت browseo و woorank برای یافتن سایر ارور های سئوی سایت خود استفاده می کنید ؟
- شما از وب سایت Screaming Frog برای یافتن لینک های شکسته استفاده می کنید ؟
- استفاده از سرویس وب سایت ahrefs را به شما برای یافتن تعداد بک لینک ها ، لینک های داخلی و خارجی و تحلیل آماری محتوای وب سایت خود را به شما پیشنهاد می کنیم .
- عنوان وب سایت خود را از ۶۵ کاراکتر بیشتر قرار ندهید چون در گوگل فقط ۶۵ کاراکتر نمایش داده می شود .
- برای توضیحات ( description ) وب سایت خود از ۱۵۵ کاراکتر بیشتر و از ۱۴۰ کاراکتر کمتر استفاده نکنید .
- سعی کنید عنوان ها را با تگ های h2 و h3 قرار دهید .
- در هر صفحه از یک تگ h1 بیشتر استفاده نکنید .
- برای تمامی تصاویر سایت خود ویژگی alt قرار دهید ، چون موتور های جستجوگر تصاویر سایت شما را با توجه به متن داخل alt آنها ایندکس می کنند .
- نسبت متن ( Text/HTML Ratio ) وب سایت خود را افزایش دهید ، بین ۲۰ تا ۷۵ درصد ایده آل محصوب میشه . برای بررسی این مورد می توانید از وب سایت woorank استفاده نمایید .
- آیا تاکنون بررسی کرده اید که وب سایت شما محتوی تکراری ( duplicate content ) دارد یا نه ؟ برای بررسی این مورد نیز از وب سایت siteliner استفاده کنید .
- سرعت لود وب سایت شما تاثیر مستقیم بر سئو ، الکسا ، ورودی گوگل و … دارد ! با استفاده از ابزار Gtmetrix.com همیشه وب سایت خود را سریع نگه دارید .
- برای وب سایت خود حتما نقشه سایت ( sitemap ) بسازید و مهم تر این که حتما نقشه سایت خود را در گوگل وب مستر و بینگ وبمستر ثبت کنید .
- از robots.txt نیز برای تعیین محتوای قابل ایندکس و غیر قابل ایندکس خود برای موتور های جستجو استفاده کنید . در گوگل و بینگ ویمستر تولز هم حتما ثبتش کنید .
- شبکه های اجتماعی فراموش نشه ! تا زمانی که از شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک ، گوگل پلاس ، تویتر و … استفاده نکنید به قدرت معجزه آزای آنها پی نخواهید برد ! پیج های خود را در شبکه های اجتماعی بسازید این کار در برندینگ و اعتبار وب سایت شما تاثیر فراوانی خواهد گذاشت .
- آیا شما یک قالب واکنش گرا برای وب سایت خود انتخاب کرده ؟ یا حداقل برای وب سایت خود یک نسخه موبایل قرار داده اید ؟ موتور های جستجو امروزه به این قابلیت بسیار اهمیت می دهند ، به خصوص که گوگل خودش سازنده آندروید هست و هر چه بیشتر سعی می کند تجربه بهتری به کاربران موبایل های هوشند در رابطه با وبگردی بدهد .
- حتی الامکان در وب سایت خود از محتوی غیر قابل شناسایی و غیر قابل ایندکس مانند فایل های فلش و آی فریم استفاده نکنید .
- استاندارد سازی کد های قالب ، یا همان Validation . سعی کنید تمامی کد های وب سایت خود را استاندارد و معتبر بنویسید ، در نهایت نیز وب سایت خود را توسط validator.w3.org چک کنید . ( خیلی ضروری نمیباشد )